Bugün önce frenlerle ilgili iyileştirmeler yaptım, Fren milinin ön kola bağlantısını düzelttim. Şimdi daha sağlam ve güzel oldu.
Bundan sonra üst iç yağmur siperlerinin yapımını bitirdim. Sorunlu bölgelere özel parçalar yaptım, Bu konu da biraz uğraştırdı açıkçası. En sonunda izolasyonunu da tamamlayarak kapak su sızdırmazlığını sağlayan yapıları tamamen bitirdim. Bu yapılar ayrıca iskelete de destek oluşturacak biçimde bitti ve karavanı daha da sağlamlaştırdı. Üst kapak da yerine daha bir sıkı oturuyor artık ve kapalı olduğu sürece bütünleşiyor alttaki yapıyla, Bunu sağlayan bir yerde bu yağmur olukları oluyor,
Bir aşamayı daha geride bıraktık, çadırı olmasa bile şu haliyle tek bir damla su giremez içeriye, Ama ne olur ne olmaz diye contasını en son monte edeceğiz. Yani üst kapakla şimdilik işimiz bitti,
Sıra kapılarda.
Pop-up top's rain resistant inner structures is over, Not a raindrop can come in up to now anyway there is no tent attached. İ will attach the seal after covering, Because of this now its the end of top for now, İ can builde doors!