Bugün Üst kapağı kapatacak ve sıkıştaracak gergileri monte ettim. Oldukça sağlam yapıda olan bu gergiler normalde ford transit pikapların kasalarında kullanılıyor. Bunların karşılıklarını uydurmam ve çıkan sorunlar çözmem bütün pazarımı aldı. Bütün pazarımı demeyeyim çünkü sabahtan yağmur nedeniyle çalışamadım sonra yağmur durunca öğleden sonra başlayabildim. Yağmur yine aralıklarla etkisiz yağdı ve çok rüzgar vardı. Tam işi bitirdim ki rüzgar sağanak yağışla beraber iyice şiddetlenince pılımı prtımı toplayıp içeri kaçtım ve bu haftasonu da böyle bitti. Kapak gergileri tamamlandı. Üst kapakla işim şimdilik bitti. Makyaj ve boya ve kaynak nedeniyle yanan yerleri bir süre sonra hepsini beraber yapacağım. Önümde verimli çalışabileceğim bir zaman dilimi var.
Böylece kendimiz yaptığımız Çelebi "camper trailer" karavanımızın yapımında bir aşama ve bir haftasonu daha geride kaldı.
Today i have attached the handles that used to close tightly the popup door to its housing. İt was rainy and windy and i couldnt work from the morning, At afternoon the rain get slowed and rains seperately, i began to work, At 16:00 wehen there was about an hour to sunset, the rain began with a wind like stormy and i hurry to take all my tools outside and go home. At our Camper trailer chellebies workshop a weekend and a stage has been history too.
(İ can do mistakes with writing truly in english, please forgive me.)